Applicaties die op de desktop draaien worden steeds vaker ingeruild voor online alternatieven, zoals Google Agenda.

Wij maken webapplicaties met het Laravel framework wat ons in staat stelt om snel prototypes en volledige applicaties te ontwikkelen.

FriesWerk

FriesWerk.nl is een online vacaturesite gemaakt voor werkzoekenden in Friesland. Bedrijven kunnen gratis vacatures aanmelden op deze site en deze worden vervolgens getoond op de website. Naast deze website wordt hiervoor een Facebook-pagina onderhouden. Op deze Facebook-pagina worden de vacatures geplaatst vanaf de website.

De website draait op het Laravel framework. Dit stelt ons in staat om nieuwe functionaliteiten snel te ontwerpen, ontwikkelen en te implementeren op de website. Deze webapplicatie heeft een compleet gebruikerssysteem met een scheiding tussen bedrijf- en gebruikersaccounts. In de toekomst gaan wij ook nog aan de slag met een mobiele applicatie voor deze website.

Afspraaq

Zo hebben wij het online afsprakenboek Afspraaq ontwikkeld. Dit project staat helaas niet meer online. Afspraaq stelde klanten van kappers en schoonheidssalons in staat om afspraken bij deze bedrijven te maken zondeverkooppagina_headerr dat daar ook maar een telefoon aan te pas kwam. Hierdoor konden werknemers van bedrijven zich focussen op het bedienen van de klanten en hoefden ze zich niet druk te maken om het opnemen van de telefoon.

Achter de schermen was er voor de bedrijven een overzichtelijke agenda die alle afspraken toonde voor verschillende medewerkers. De gehele site was responsive ontworpen wat betekende dat zowel het afsprakenboek als de pagina’s voor klanten om afspraken te maken op desktop, tablet en mobiel goed beschikbaar waren.

 

 

Ook zo’n webapplicatie?

Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Contact opnemen