We beginnen met een feitje: 95% van alle Nederlanders beschikt over een internetverbinding thuis. Het zou zonde zijn om hier als bedrijf geen gebruik van te maken. Veel meer mensen zoeken eerst informatie op het internet over het bedrijf waar ze zaken mee gaan doen. Een goede website kan dan helpen om de potentiële klant net dat ene zetje te geven om voor u te kiezen. Wij kunnen voor u een website maken die op zowel computer als telefoon en tablet goed bereikbaar is.

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet én mobiel

Vroeger werden websites alleen nog maar op “normale” computers bekeken. Sites konden hierdoor een vast formaat en een vaste opbouw hebben. Tijden zijn echter veranderd en tegenwoordig kun je op veel meer apparaten op internet. Meer apparaten betekent ook meerdere schermen. Wat er op een desktopcomputer goed uitziet, hoeft dat niet op een mobiel te doen. Met onze responsive websites ziet uw website er op desktop, tablet én mobiel goed uit.

Schermafbeelding 2015-07-09 om 21.21.19

Zelf uw website beheren

Onze websites worden altijd ondersteund door een Content Management System (CMS). Hiermee kunt u eenvoudig zelf de inhoud van uw website aanpassen en uitbreiden. Zelf kiezen we vaak voor WordPress. Met WordPress is het mogelijk om uw website gemakkelijk uit te breiden met plugins zodat uw website extra functionaliteit krijgt.

Snelheid is belangrijk

Langzame websites zijn frustrerend. Voor de gebruiksvriendelijkheid van de website is het belangrijk dat de pagina’s snel laden. Tevens wordt laadsnelheid gebruikt als een waarderingsfactor voor uw website in de Google zoekresultaten. Snelle websites hebben daardoor een grotere kans om hoger in Google te komen. Op onze website hebben wij al een aantal artikelen geschreven over het verbeteren van de snelheid van uw WordPress website. Al onze nieuw opgeleverde website worden standaard geoptimaliseerd voor snelheid. Daarnaast is het mogelijk uw bestaande website door ons te laten optimaliseren.